torsdag 19. november 2009

Kvalitetstid

Noen ganger får prøver være prøver, studie være studie, og så får man bare ta seg litt kvalitetstid med en god venn. Det er sånt som gir fargeklatter til hverdagen. Så i går satte jeg av hele kvelden til te, fruktsalat og litt sladder. Ei som slutta i klassen allerede i høst kom over.

Fotokartet over klassen ble nøye gjennomgått, vi sikla over porselen fra Ittala og Arabia Finland, så på fagbøker og hadde det i grunnen veldig trivelig. Det er bare så synd at timene forsvinner når man har det hyggelig. Hvorfor kunne ikke tiden stoppe litt opp når ting er bra, og heller rase framover når man venter?

I dag hadde jeg en ny runde med kvalitetstid. Med jevne mellomrom har vi gruppetreff med veileder for å diskutere kapittelet vi holder på med på studiet. I dag var vi bare to (mot normalt 6) som møtte på vår halvtime, og gruppa etter oss kom ikke, så da fikk vi en halvtime til.. Det var godt å kunne snakke om alle funderingene og litt utover det som egentlig sto på papiret. Og trivelig var det også, og tiden fløy!

Ingen kommentarer: